voorbeelden Meer Gemak (pdf)

folder Meer Gemak (pdf)
vragenlijst Huistest (pdf)

Praxis kluswijzer (pdf)

 

 


Een stapje verder.
Wellicht bent u al bekend met de simpele, kleine woningaanpassingen van fase 1. Maar u kunt uw leefomgeving nog iets verder veraangenamen. Gewoon, voor meer gemak én voor meer veiligheid.

U bepaalt zelf welke woningaanpassingen bij u passen. Wij maken voor u inzichtelijk welke woningaanpassingen allemaal mogelijk zijn. Sommige zijn binnen een paar minuten uitgevoerd, andere aanpassingen vragen iets meer tijd en meetwerk.

Wat kunt u doen? Om te beginnen het doornemen van de informatie op deze pagina. U vindt hier een overzicht van de aanpassingen die passen bij Meer Gemak.

Aan de slag! Heeft u uw oog laten vallen op één of meerdere woning-aanpassingen? Dan is het tijd om aan de slag te gaan.
Huurt u een woning? Uw verhuurder kan u helpen bij het doorvoeren van de aanpassing en u informeren over de kosten daarvan. Wilt u zelf een aanpassing doen aan uw woning? Vraag dan altijd toestemming bij uw verhuurder voordat u een aanpassing doorvoert. Bent u eigenaar en heeft u hulp nodig? Neem dan contact op met het gemeentelijk informatiepunt. Zij kunnen u verder helpen op uw weg naar een comfortabel en veilig huis.


En er is meer. Vraagt uw situatie om meer ingrijpende aanpassingen? Ga dan verder naar Grootste Gemak.